Terug naar het overzicht ›
Gepost op 11 juli 2024 in Bureau

Back to... je (home) office?

De komende weken hang je die laptoptas vermoedelijk het liefst aan de haak en trek je de deur van je bureau toe. Dik verdiend natuurlijk, hoewel die zomerpauze ook het ideale moment is om de ruimte eens met een andere blik te bekijken en de inrichting af te stemmen op je noden. DEBA Meubelen helpt je daarbij en zet de grootste materiaal- en kleurtrends op een rij. Ook comfort en esthetiek mix je moeiteloos met ons aanbod. Met deze tips start je in september alvast in een inspirerende en aangename werkruimte.

'Hout' het georganiseerd

De ene valt voor een clean desk, de ander zweert bij rommel en chaos. Toch is het bewezen: een opgeruimd bureau stimuleert de productiviteit en leidt minder af. Bovendien is het zonde om zo’n mooi meubel te verstoppen onder een berg documenten en rondslingerende prullaria. Een bureau met handige opbergmogelijkheden pakt meteen dat euvel aan. Nog zo’n rustbrenger zijn natuurlijke materialen. Hout bijvoorbeeld verkleint het contrast met je scherm, wat aangenamer is voor je ogen. En natuurlijk blaast het de ruimte meteen ook de nodige warmte in.

  1. Kave Home - Bureau ARANDU // 2. Kave Home - Bureau ARAXI // 3. Kave Home - Bureau JULIA // 4. Kave Home - Wandplank OCTAVIA // 5. Zuiver - Bureau KAAT

Breng kleur in je (boven)kamer

Na een heerlijke vakantie, maar ook tijdens een bewolkte of een vermoeiende werkdag kan je wel een dopamineshot gebruiken. Kleur kikkert op en dus omring je je maar beter met een paar vrolijke accessoires, zoals een originele pennenhouder, een zacht getinte sfeerlamp of opvallende wanddecoratie. Mag het wat meer knallen? Combineer dan je rustgevend bureau met een felgekleurde ladekast, een tapijt met karakter of een bureaustoel in een opgewekt tintje.

  1. Tenzo - Commode MALIBU sunny // 2. Coco Maison - Tapijt BROOKS // 3. Tenzo - Commode MALIBU rood // 4. Zuiver - Tafellamp WONDERS // 5. Zuiver - Bureaustoel ALBERT // 6. HK Living - Wanddecoratie RELIEF // 7. Zuiver - Bijzettafel CURVES // 8. HK Living - Theelichthouder CHERRY

Verlicht je werkdag

Het Belgische weer is onvoorspelbaar en dus is je bureauruimte het ene moment zonovergoten, het andere moment donker en somber. Ook het winteruur beperkt de hoeveelheid daglicht. De juiste verlichting tijdens het werken of studeren is dan ook essentieel. Kies voor verlichting die de urenlange belasting van je ogen helpt te verminderen en ga voor een design met karakter. Speels in de krul, zacht in poedertinten, minimalistisch in metallic of warm met een zuiders kleurtje, voor elk type werknemer de juiste sfeer.

  1. Dutchbone - Bureaulamp ECLIPSE // 2. Leitmotiv - Tafellamp MINI BONNET soft pink // 3. Leitmotiv - Tafellamp TWIST misty blue // 4. Leitmotiv - Tafellamp TWIST red ochre // 5. Dutchbone - Bureaulamp DEVI

Kies je ideale werkhouding

We spenderen heel wat tijd aan ons bureau en dus is het cruciaal om die zittende uren zo comfortabel mogelijk door te brengen. De voorbije jaren ging er steeds meer aandacht naar de ergonomie. Terecht, want een juiste zithouding vermindert de kans op nek- en rugklachten. Een ergonomische bureaustoel of een standing desk, wat werkt voor jou het best?

  1. Kave Home - Bureaustoel TISSIANA // 2. Lifetime - Kinderbureaustoel SUNNY // 3. Topstar - Bureaustoel ARTWORK JUNIOR // 4. Zuiver - Bureaustoel ALBERT taupe bouclé // 5. Zuiver - Bureaustoel ALBERT groen bouclé // 6. Richter Young Design - Bureau in verstelbare hoogte

 

DEBA Meubelen goes B2B

Niet alleen particulieren kunnen bij onze meubelwinkel terecht. Samen met de merken Gorbe, Doimo en Richter Young Design voorzien we ook B2B-oplossingen op maat. Na afspraak wordt elk project uitgewerkt naar de specifieke wensen van iedere onderneming.

Graag nog meer inspiratie om je zintuigen te prikkelen? Werp dan gauw een blik op onze webshop of kom langs in onze toonzaal! 

Greetje Meersman van de afdeling maatwerk

Hoi,

Ik ben Greetje van de afdeling maatwerk. Aarzel niet om ons te contacteren. Samen met het DEBA team sta ik voor je klaar!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, kortingen, promoties & evenementen.